De Langedijker Walk wordt zondag weer georganiseerd door Fit op Maat. Deelnemers kunnen kiezen tussen een wandeling van 11 of 21 kilometer.

"Duurzaamheid staat deze keer centraal bij het evenement", vertelt organisator Paul Zijp. "Tijdens de wandeling worden er onder meer geen plastic flesjes meer gegeven vanuit de organisatie. Eigen drinken meenemen of bijvoorbeeld tussendoor bij de horecagelegenheden langs de weg stoppen is mogelijk."

Het inschrijfgeld is lager en bedraagt vijf euro. Aanmelden voor de Langedijker Walk kan via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. "Geef in de mail wel aan welke afstand je wil lopen en met hoeveel personen. Dat is handig om te weten. Inschrijving op de dag zelf is ook mogelijk, maar na afloop is er dan geen herinnering."
Pin It
Bekeken: 1449x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/