Woensdag 25 mei wordt niet alleen weer de Alkmaar City Run by Night georganiseerd, maar ook Swinging Night. Langs de route klinkt op meerdere locaties opzwepende muziek voor een fantastische sfeer. In de diverse cafés zullen dj's en bands dansmuziek laten horen om het feest van de avond compleet te maken.

Op een steenworp afstand van de finish bij de Grote Kerk vindt in Grand Café Klunder ook dit jaar het officiële 'Blarenbal' plaats. Henk Naber en DJ Robbie zorgen ervoor dat vermoeide lopers nieuwe energie krijgen en het feest voor de toeschouwers voortduurt. In Stadskaffee Laurens kan er gedanst worden op de plaatjes van Rene Verkerk. Voor wie minder behoefte heeft aan een dansfeestje is er gezellig naborrelen bij Bar Restaurant Hofman.
Pin It
Bekeken: 2059x
https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.undiksha.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/