In het onderzoek naar het overlijden van de 56-jarige Peter Langenberg uit Alkmaar, laat de politie weten dat de recherche vrijdagavond een 29-jarige man uit Egmond aan Zee heeft aangehouden. De verdachte werd in zijn woning vlakbij de duinen aangehouden.

De betrokkenheid van de 29-jarige Egmonder bij de dood van het 56-jarige slachtoffer wordt nog verder onderzocht. In de woning werd 's nachts onderzoek gedaan en er zijn drie auto's en veel spullen in beslag genomen. De verdachte is met een kap over zijn hoofd afgevoerd en overgebracht naar het cellencomplex in Alkmaar. Hij zit vast in volledige beperkingen.

Het naakte lichaam van Peter Langenberg werd rond 15.30 uur op Paaszondag gevonden in de buurt van een 'mannenontmoetingsplek' in de duinen. Zijn kleding, tas en kniebrace zijn niet teruggevonden. Wel is zijn telefoon bij een plaatselijke boekhandel afgegeven.

De politie riep ook de vinders van de telefoon op om zich te melden. Het is niet duidelijk of dit al is gebeurd. Verdere informatie over de doodsoorzaak, precieze vindplaats en wie Langenberg gevonden heeft, geeft de politie nog niet prijs. Tips en informatie over zijn kleding, tas en kniebrace zijn bij de politie nog steeds welkom.
Pin It
Bekeken: 7621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/