De man die zondag dood werd gevonden in de Egmondse duinen, is de 56-jarige Peter Langenberg uit Alkmaar. De man werd naakt aangetroffen in de buurt van een 'mannenontmoetingsplek'. Volgens de politie is hij door een misdrijf om het leven gekomen. In de hoop tips te krijgen, heeft de politie in Opsporing Verzocht camerabeelden vrijgegeven waarop de man te zien is.

Op de video is te zien hoe de man zondagochtend rond 10.45 uur Connexxion-bus 165 instapt. Bij halte Vuurtoren verlaat hij de bus weer, meldt het misdaadprogramma. Ongeveer vijf uur later wordt hij dood in de Egmondse duinen aangetroffen door voorbijgangers. Niet alleen zijn kleding, ook zijn tas, telefoon en kniebrace zijn op dat moment weg.

De telefoon van het slachtoffer is volgens Opsporing Verzocht 'door eerlijke vinders afgegeven bij een boekhandel in Egmond'. Met die vinders wil de politie graag in contact komen, omdat zij destijds vermoedelijk 'niet de ernst van de situatie doorhadden'.

Wie informatie heeft over het motief of aanleiding tot Langenbergs dood, wordt ook verzocht contact op te nemen met de politie. Dit geldt ook voor mensen die weten wat met de kniebrace, tas of kleding van het slachtoffer is gebeurd.
Pin It
Bekeken: 10637x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/