Zondagmiddag is het stoffelijk overschot van een persoon gevonden in de duinen bij Egmond aan Zee. Agenten en rechercheurs kwamen in een politieauto en twee busjes naar de Reddingsbrigade om vervolgens in een Jeep mee te rijden naar de plek waar het lichaam is aangetroffen. Details zijn er op dit moment niet bekend.

[UPDATE] Onderzoek werd ingesteld en hieruit kon worden vastgesteld dat het gaat om een 56-jarige inwoner van Alkmaar. De familie van de man is inmiddels op de hoogte gesteld.

De recherche doet nog onderzoek naar de zaak en kan de doodsoorzaak nog niet met zekerheid vaststellen, maar gaat vooralsnog uit van een misdrijf. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart en vraagt mensen die iets gezien hebben afgelopen zondag in het duingebied zich te melden.
Pin It
Bekeken: 8547x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/