De afgelopen twee dagen zou de spoorwegovergang bij de Kerkelaan in Heiloo nog open zijn voor langzaam verkeer, maar fietsers veroorzaakten maandagochtend dusdanig gevaarlijke situaties dat de overgang moest worden afgesloten. Tot en met maandag 18 april dienen fietsers en wandelaars er rekening mee te houden dat niet alleen de spoorwegovergang, maar ook het bospad tegenover de Spoorlaan dicht is.

De spoorwegovergang moest maandagochtend per direct afgesloten omdat fietsers gevaarlijke capriolen uithaalden tussen het werkverkeer. De uitvoerder voelde zich genoodzaakt het werk plat te leggen tot er verkeersregelaars waren om mensen te weren. "Het is spijtig dat dit op het allerlaatste moment toch nodig was, maar de veiligheid van iedereen staat voorop", reageerde gemeente Heiloo.

De eerste vier werkfases zijn afgerond. Fase 5 tussen de Jan Boltenweg en de Westerweg duurt tot en met 21 april, en vandaag is gestart met Fase 6 tussen de Westerweg en de Spoorlaan. Deze fase duurt tot en met 18 april en dan is ook het bospad langs het spoor dicht.

De zevende en laatste fase loopt van 21 april tot en met 30 mei. Dan wordt Belieslaan van het Jan Boltenhof tot en met T-splitsing van De Dors onder handen genomen.
Pin It
Bekeken: 1414x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/