Woensdag 13 april wordt er van 13:30 tot 16:00 uur geworsteld met taal in de Buk Buk. Een klas van het Heiloose PCC bindt de strijd aan met volwassenen. Annemarie Otten is docent Nederlands en bereidt de kinderen voor op ‘Groot Dictee Heiloo’. "Spelling is heel belangrijk en van alle tijden. Daarom is het leuk om dit te gaan doen."

De docent Nederlands op het Petrus Canisius College heeft met haar klas veel geoefend om volwassenen qua taalvaardigheid de baas te zijn. "We spelen elke dag ‘Beter spellen’ en trainen zo voor het dictee. Uiteraard maken volwassenen wel nog een kans hoor, de leerlingen leren dan veel, maar weten zeker niet alles. Bovendien zijn ze menselijk, dus maken ze per definitie fouten."

Otten verwacht een leuke woensdagmiddag, al gaat het ook best spannend worden. "Het gebeurt niet dagelijks dat de leerlingen buiten de school hun kennis kunnen toetsen aan die van volwassenen. Uiteraard hopen we te winnen, maar mocht dat niet lukken, dan zullen we ons volgend jaar revancheren."

Het dictee vindt woensdag plaats van 13.30 tot 16.00 uur in Buk Buk aan de Pastoor van Muijenweg 12. Deelname is gratis en aanmelden kan via 072 533 12 97 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1342x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/