Oogarts Marije Baas van het Noordwest ziekenhuis heeft een bijzondere 'operatie' verricht samen met Fenna van het kinderprogramma 'Zin in Zappelin'. Ze hebben samen filmpje gemaakt over ogen en de aflevering is woensdagmiddag uitgezonden op NPO3.

Normaal helpt Marije kinderen die problemen hebben met één of beide ogen in het ziekenhuis. Niet lang geleden werd ze gevraagd om mee te werken aan 'Zin in Zappelin' voor een item over ogen, en zo kwam ze ineens in totaal andere omgeving te staan: de studio van AVROTROS. En Marije deed het harstikke leuk. Ze vertelde over dat je geen ziekte hebt als je alleen maar wat minder goed ziet en ze deed met Fenna twee oogtests. Goed nieuws: Fenna's ogen waren prima in orde. Daarna gaf Marije tips aan kinderen die veel achter de computer zitten. Eén daarvan: véél buitenspelen. Tot slot vertelde ze over hoe het zit met een 'lui oog'.

Wie 'Zin in Zappelin' met oogarts Marije heeft gemist kan die online bekijken via zappelin.nl. (foto: Twitter @noordwestzh)
Pin It
Bekeken: 2204x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/