De nieuwe parkeervergunningen voor de zones rond Stadshart en Middenwaard in Heerhugowaard liggen op dit moment bij de drukker en zijn dus nog niet verstuurd aan de vergunninghouders. Dat meldt de gemeente Dijk en Waard.

"Zodra ze klaar zijn worden ze automatisch naar alle vergunninghouders verzonden per post", zegt de gemeente in een bericht. "In de tussentijd hoeven zij niet te vrezen voor een boete. De BOA’s en politie houden april aan als overgangsmaand. Zolang de vergunning van 2021 zichtbaar achter de autoruit ligt, wordt er niet bekeurd."

Er is de laatste tijd veel te doen om de gratis Waardse parkeervergunningen. Het college wilde een tarief van 55 euro invoeren voor de vergunning, maar dat plan stuitte tijdens de Discussietafel van 1 maart al op flinke kritiek van niet alleen acht insprekers, maar ook raadsleden. De gemeenteraad besloot op 15 maart dat er dit jaar toch niet betaald hoeft te worden voor de parkeervergunning. De gemeenteraad wil dat het college eerst met een integraal parkeerbeleid komt. Naar verwachting zal voor de zomer een discussie in de raad komen over een plan van aanpak rondom het parkeerbeleid.
Pin It
Bekeken: 2472x
https://www.thespringsclubserpong.com/slot-mahjong/ https://e-resources.perpusnas.go.id/writable/akun-slot-demo/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-demo/ http://loket.pdamintanbanjar.co.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ http://www.rocfpm.com/ https://www.backlinesoccer.com/ https://149.129.192.206/ https://147.139.208.239/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://149.129.245.78/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/