Een woning aan het Arkplein in Alkmaar is dinsdag afgesloten en verzegeld omdat er eerder drugs en een vuurwapen waren aangetroffen. De woning is op last van burgemeester Anja Schouten gesloten voor een jaar.

Naar aanleiding van een tip via Meld Misdaad Anoniem deed de Alkmaarse politie op 9 februari een inval in de woning aan het Arkplein. Dat meldt een woordvoerder van het Openbaar Ministerie bij navraag door Alkmaar Centraal. Daarbij zijn een vuurwapen, verdovende middelen en attributen die worden gebruikt bij drugshandel gevonden. De spullen zijn in beslag genomen. "Over de precieze aard van de drugs kan ik nu nog niets zeggen, het definitieve drugsrapport is nog niet gereed."

Een 30-jarige Alkmaarder is tijdens de 'instap'van de politie aangehouden op verdenking van het voorhanden hebben van een vuurwapen en handel in verdovende middelen. Hij zit op dit moment in voorlopige hechtenis. Op 17 mei zal verdachte zich voor de strafrechter in Alkmaar moeten verantwoorden tijdens een openbare zitting. (foto: Instagram / wijkagenten_alkmaar_n)
Pin It
Bekeken: 5643x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/