André het Astronautje neemt kinderen vanaf vier jaar zondag 27 maart mee naar een bijzondere plek. Tijdens de voorstelling leren kinderen alles over de ruimtevaart, het leven als astronaut én onze planeet. De voorstelling wordt gespeeld om 10:30 en 12:00 uur in Cool kunst en theater.

In André het Astronautje onderzoekt een kleine jongen vragen over de ruimte. Hoe word je een goede astronaut? Moet je weten waar planeten staan? En hoe kom je daar eigenlijk, in de ruimte? André bestelt online het ene na het andere pakket in zijn zoektocht naar antwoorden. Uit één doos haalt hij de aarde, uit een volgende de zon. Totdat hij genoeg spullen heeft verzameld om zijn eigen raket te bouwen en naar de maan te vliegen! Maar eenmaal daar aangekomen doet hij een bijzondere ontdekking.

De voorstelling is geĂ¯nspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut AndrĂ© Kuipers. AndrĂ© het Astronautje gebruikt deze verhalen om kinderen te inspireren over de ruimtevaart, techniek en wetenschap Ă©n om ze te laten zien hoe gaaf het is om je dromen waar te maken! Voor meer informatie en reserveren zie de website van Cool of bel naar de servicebalie via 072-5347662.
Pin It
Bekeken: 1822x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/