Een paard en een personenauto kwamen dinsdagmiddag met elkaar in botsing op het stenen bruggetje op de kruising Sluislaan-Mosselenbuurt-Voert in Bergen.

Het paard kwam uit het bos van Landgoed 't Oude Hof en wilde het bruggetje oplopen. Uit de tegenovergestelde richting van de Voert naderde een Citroën C1. Het paard was onrustig en om een aanrijding te voorkomen, manoeuvreerde de bestuurder meer naar rechts en reed zo tegen de betonnen leuning van dat bruggetje.

Omdat het paard schrok, verstapte deze zich, maar het liep daarbij geen letsel op. De dierenarts kwam ter plaatse voor onderzoek aan het paard, en ook de politie meldde zich voor de verdere afhandeling. Het verkeer ondervond enige hinder en moest omrijden.

Pin It
Bekeken: 3285x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/