Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee organiseert donderdag 10 maart een taxatiemiddag met Arie Molendijk. Hij is expert op het vlak van oude boeken zoals oude (staten)bijbels, atlassen, geïllustreerde werken en reisboeken, maar ook van oude brieven, foto’s, ansichtkaarten en prenten.

Arie Molendijk is wel bekend in het wereldje en werkt al jaren samen met de Vrije Universiteit, de Koninklijke Bibliotheek en andere bibliotheken en overheidsinstellingen: “De taxaties die ik verricht, zijn zo mogelijk gebaseerd op recente opbrengsten van vergelijkbaar materiaal op veilingen. De taxaties vinden alleen plaats op mijn taxatiedagen, dus niet via foto’s, telefoon of per e-mail.”

Molendijk rekent 5 euro voor het taxeren van één tot zo'n tien boeken of seriewerken. Hij levert taxatierapporten voor boeken met een waarde vanaf 200 euro en tegen een van tevoren afgesproken tarief.

De taxatiemiddag duurt van 13:30 tot 16:00 uur en heeft vrije inloop. Meer informatie via molendijkboeken.nl. (foto: Arie Molendijk)
Pin It
Bekeken: 1739x
https://ee.itk.ac.id/data/