Stadswerk072 laat namens gemeente Alkmaar de Munnikenweg renoveren. Bewoners klagen over de ongelukkige planning. Wie van Oudorp richting station Alkmaar Noord of vice versa wil fietsen of wandelen, moet al sinds eind oktober een stuk om en sinds deze week is ook een sluiproute door de Oudorperhout onbereikbaar. Helaas zullen gedupeerden nog heel even geduld moeten hebben.

Sinds eind oktober is het Zwijnsmeerpad dicht omdat HVC hier werkt aan uitbreiding van het warmtenet. Wat dat betreft zorgden de werkzaamheden aan de Munnikenweg aan de andere kant van het pad tijdens de vakantie niet echt voor extra hinder. Maar sinds deze week wordt aan de historische weg gewerkt bij de Kasteellaan en het skatepark, en dat betekent dat het Nieuwburgpad door het natuurgebied ook niet beschikbaar is. Er moet nu via de Herenweg of de Frieseweg omgefietst worden.

Op stadswerk072.nl stond dat de werkzaamheden van fase 1 bij de Kasteellaan in februari en maart plaatsvinden, maar het is inmiddels van maart tot en met half april. Aan deze planning zal naar verwachting niets meer veranderen.

Maar voor de gedupeerden is het binnenkort voorbij met flink omfietsen. Volgens de planningwebsite melvin.ndw.nu is HVC maandagmiddag 7 maart klaar met de werkzaamheden aan de noordzijde van het Zwijnsmeerpad. Om de afsluiting bij de Kasteellaan te ontwijken zijn er het Oudorperhoutpad, het Middelburgpad en het Zwijnsmeerpad  zelf.

Wie meer wil weten over de renovatie van de Munnikenweg kan in oneven weken op woensdag van 14:00 tot 16:00 uur terecht bij de bouwkeet van de aannemer bij het Zwijnsmeerpad. Op dit moment is het week 9.
Pin It
Bekeken: 3552x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/