De politie is op zoek naar de Mazda-rijder die hard een boom langs de Noorderkade in Alkmaar heeft geschampt en daarna is doorgereden. Dat meldt een Alkmaarse wijkagent via sociale media. De bestuurder liet een vernielde rechterspiegel en stukken bumper van een witter of lichtgrijze Mazda achter.

Agenten reden woensdagochtend rond 05:00 uur over de Noorderkade en troffen toen een flink beschadigde boom bij de Drechterwaard, met daarbij brokstukken en bandensporen. De bestuurder kwam vanaf het centrum en heeft vermoedelijk de knik bij de vluchtheuvel verkeerd ingeschat. "Een drankrijder die zijn verantwoordelijkheid niet durft te nemen, denk ik dan altijd weer", voegt de wijkagent toe. Er is in nog gekeken of de auto daarna het kanaal in was geschoten, maar er werden geen bandensporen richting het water gevonden.

"Ziet u zo'n auto staan met, vermoedelijk, schade aan rechterbumper inclusief verlichting; dan horen wij dat graag", besluit de wijkagent. (foto: Twitter @WA_AlkmaarN)
Pin It
Bekeken: 6502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/