Hugo’s Sportpark in De Noord werd in 2018 uitgebreid en biedt sindsdien een thuis voor de Hugo Boys en de Hugo Girls. Ook andere verenigingen maken gebruik van het sportpark. Al dat gesport is mooi, maar het zorgt met name in de weekenden voor veel parkeeroverlast in de omliggende straten. VVD Dijk en Waard vraagt het college van Dijk en Waard om een oplossing.

Hugo’s Sportpark beschikt over slechts elf parkeerplaatsen, waarvan één voor mindervaliden. "De bewoners van deze parkeerplaatsen ervaren veel overlast tijdens de sportmomenten", aldus VVD-raadsleden Nicky Stammis en Jasper Nieuwenhuizen. "Er heerst een groot parkeertekort voor inwoners in de woonwijken zelf en tijdens sportdagen is het zelfs lastig om door de straten te rijden, dit in verband met overal geparkeerde auto’s (waar dat niet hoort)."

Stammis en Nieuwenhuizen vragen het college van B&W of het klopt dat er voor de uitbreiding in 2018 extra parkeerplekken waren ingepland, maar dat die er nooit zijn gekomen.  Ook vragen ze hoe het aantal in verhouding staat tot de parkeernormen en of de gemeente formele klachten van bewoners heeft ontvangen. Tot slot vragen de VVD-raadsleden of de gemeente nog van plan is parkeerplaatsen aan te leggen, bijvoorbeeld langs De Wieder. (foto: Hugo Boys)
Pin It
Bekeken: 2304x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/