De ruimtelijke procedures kunnen van start om woningen te bouwen op de voormalige camping Duinzicht aan de Westerweg in Heiloo. Tegelijk verkennen de buren van Parc Westerhoeve de mogelijkheden om daar ook woningen te bouwen. Daar waar mogelijk willen beide eigenaren samenwerken.

De eigenaren van Caravan- en Bungalowpark Duinzicht tekenden vorige week een intentieovereenkomst met de gemeente Heiloo voor woningbouw op het voormalige vakantiepark. Dat sloot vorig jaar. ‘Duinzicht’ is een van de inbreilocaties in Heiloo. Sinds 2019 is namens de eigenaren door WoonGraag BV aan het plan gewerkt. Het gaat om 23 twee- en driekamer sociale huurappartementen, een seniorenhof met 17 grondgebonden woningen, 12 2-onder-1-kap koopwoningen en 4 vrijstaande koopwoningen.

“In samenspraak met de gemeente Heiloo worden op deze locatie woningen gerealiseerd waarvan ook een fors deel sociale woningbouw. Een zeer gewenste ontwikkeling waar het college blij mee is”, aldus wethouder Peter van Diepen.

Het is de bedoeling dat eind maart de voorbereidingen voor het opstellen van een ontwerpbestemmingsplan starten. Omwonenden zijn eerder geïnformeerd over dit plan. Binnenkort worden zij weer bijgepraat. De planologische procedure voor het bestemmingsplan start naar verwachting eind mei met de ter inzagelegging van een ontwerpbestemmingsplan herontwikkeling locatie Duinzicht.

Pin It
Bekeken: 3646x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/