In april wordt een start gemaakt met het verbeteren van de vaarroute in Zuid-Scharwoude. De verbinding tussen de Achterburggracht en de Machinesloot wordt dan hersteld. Om dat mogelijk te maken moeten vier dammen worden vervangen door bruggen. Het project kost bijna twee miljoen euro, waarvan vier ton door de provincie wordt gesubsidieerd.

Uiteindelijk moet er een vaarroute voor kleine vaartuigen ontstaan van zo'n  anderhalve kilometer. Maar ook op het land veranderen er dingen. Doordat  twee autoverbindingen worden vervangen door fietsbruggen veranderd de  verkeerssituatie in de wijk.

Er komen fietsbruggen in de verbinding tussen de Kastanjelaan en de Sportlaan en in de Lindenlaan. Tussen de Wilgenlaan en de Kastanjelaan komt een voetgangersbrug. De Wilgenlaan krijgt een nieuwe autobrug.

Het project maakt deel uit van Langedijk Ontwikkelt Met Water waarbij de gemeente samenwerkt met de Stichting Langedijk Waterrijk, Recreatieschap Geestmerambacht en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord. Ook de verbetering van de vaarroute in Sint Pancras valt onder dit project. Aan dit project draagt de provincie 235.000 euro bij. Daarmee worden een nieuwe brug in het Venpad betaald en zal er een extra vaargeul worden gemaakt in de noordelijke vaarroute rond Sint Pancras.

Pin It
Bekeken: 2277x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/