Het maatschappelijke deel van het complex De Horst in Heerhugowaard wordt in de verkoop gezet door eigenaar Ymere. De gemeente huurt het deel met het wijkcentrum en Kindcentrum De Paperclip, en heeft volgens contract een voorkeurspositie. Daar wil het college van B&W gebruik van maken. Het finale woord over de aankoop is aan de gemeenteraad.

Als de gemeente het gebouwdeel koopt, zijn het voortbestaan van wijkcentrum De Horst en De Paperclip op deze locatie verzekerd. De klaslokalen zullen de komende jaren nodig blijven gezien de ontwikkeling van Heerhugowaard, is te lezen in een collegebericht. Bovendien zorgt aankoop ervoor dat de vaste lasten voor de gemeente een stuk omlaag gaan. Volgens het NHD met 25.000 euro per jaar.

De huurders zijn volgens het college van B&W zeer positief over eigendomsoverdracht en oprichting van een eigen Vereniging van Eigenaren. Nadat deze stappen zijn gezet zal de gemeente vervolgafspraken met hen maken.
Pin It
Bekeken: 2421x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/