Veel ondernemers denken dat een Wagenparkverzekering bedoeld is voor grote bedrijven met veel auto’s. Deze bedrijven sluiten inderdaad vrijwel allemaal zo’n verzekering af. Ook als klein bedrijf in Alkmaar kun je baat hebben bij een Wagenparkverzekering. Toch ziet lang niet ieder klein bedrijf het nut van deze verzekering in. Heb je zelf een klein bedrijf in Alkmaar? Dan geldt dit mogelijk ook voor jou. Daarom bieden wij jou de helpende hand. We vertellen jou graag waarom het ook voor kleine bedrijven voordelig is om hun wagenpark te verzekeren.

Het nut van een Wagenparkverzekering
Rijdt jouw personeel in een auto van de zaak? Dan doe je er goed aan een Wagenparkverzekering af te sluiten. Als je slechts vijf personenauto’s in gebruik hebt, denk je misschien dat dit overbodig is. Toch is dit niet het geval, als kleiner bedrijf ben je namelijk vaak kwetsbaarder voor bijvoorbeeld financiële tegenslagen. Daarom is het zowel bij een klein als een groot wagenpark is het verstandig om een goede verzekering af te sluiten. Het maakt dus niet uit of jouw zakelijke wagenpark uit vijf of honderd voertuigen bestaat. Met een Wagenparkverzekering weet je namelijk altijd dat de voertuigen die je zakelijk gebruikt goed verzekerd zijn.

Wagenparkverzekering op maat
Sommige ondernemers denken dat een Wagenparkverzekering voor ieder bedrijf hetzelfde is en evenveel kost. Toch is dit niet het geval. Bedrijven hebben andere risico’s en daarbij verschilt een wagenpark per bedrijf. Daarom is een wagenparkverzekering bij veel verzekeraars op maat af te sluiten. Kies je voor Centraal Beheer? Dan kun je de verzekering zelf samenstellen. Hierbij moet je jouw wagenpark wel minimaal verzekeren voor de wettelijke aansprakelijkheid (WA). Hierdoor wordt de schade vergoed die met een auto van de zaak wordt aangericht bij (spullen van) anderen.

Vind je alleen een WA-module onvoldoende? Dan kun je voor extra zekerheid kiezen. Door bijvoorbeeld jouw wagenpark WA beperkt casco (plus) of WA casco te verzekeren. Bij de eerstgenoemde dekking is jouw wagenpark ook verzekerd voor schade door brand, storm of de natuur. Schade door diefstal en inbraak wordt ook gedekt, evenals ruitschade. Wil je dat ook schade door een aanrijding of vandalisme vergoed wordt? Kies dan voor WA casco (allrisk).

Aanvullende verzekering(en) afsluiten
Het kan zijn dat de drie dekkingen die we hierboven noemden niet volledig bij jouw wensen aansluiten. In dat geval kun je een wagenparkverzekering bij veel verzekeraars uitbreiden met aanvullende verzekeringen. Je kunt onder meer de inzittenden (inclusief bestuurder) verzekeren. Daarnaast kun je een aanvullende verzekering afsluiten voor rechtsbijstand of pechhulp. Ook is het
mogelijk om graafwerkzaamheden, gevaarlijke stoffen en werkrisico mee te verzekeren.

Zelf een Wagenparkverzekering afsluiten
Ben je als klein bedrijf inmiddels overtuigd van de voordelen die een Wagenparkverzekering jou kan bieden? Dan wil je er zelf misschien wel zo snel mogelijk eentje afsluiten. Waar je veel verzekeringen tegenwoordig online af kunt sluiten, geldt dit voor een Wagenparkverzekering niet. Dit komt doordat deze verzekering maatwerk is. Maak daarom een afspraak bij een verzekeraar die deze verzekering aanbiedt. Zij helpen jou om de juiste keuzes te maken. En zo heb jij de beste Wagenparkverzekering passend bij jouw bedrijf.
Pin It
Bekeken: 2236x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/