De Jongerengemeenteraad van Heerhugowaard en Langedijk, die traditiegetrouw gepland stond in februari, gaat net als vorig jaar niet door. De raadswerkgroep en de deelnemende scholen vinden het met het oog op de situatie rond corona nog te vroeg om een grote bijeenkomst in de raadzaal te organiseren. Digitaal debatteren of verplaatsen vinden ze ook geen optie.

Juist de charme van de raadzaal en het live debat met de andere leerlingen maakt de jongerenraad tot een succes, vinden de deelnemende scholen. En verplaatsing naar een latere datum dit jaar past bij de meeste scholen niet op de kalender.

Als alternatief is er een lesprogramma. Bovendien kunnen scholen een raadslid uitnodigen om hier aanvulling op te geven. Het Han Fortmann heeft al belangstelling getoond. Alle betrokken scholen krijgen binnenkort een uitnodiging tot deelname. Scholieren die, los van het lesprogramma, nieuwsgierig zijn om (digitaal) een raadsvergadering bij te wonen of interesse hebben in een rondleiding wanneer dit weer mogelijk is, kunnen dit laten weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Pin It
Bekeken: 1860x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/