Podium Victorie is vrijdag 21 januari weer terug met de 'enige echte' online Popquiz. Iedereen is weer welkom om in teamverband gratis mee te doen aan deze avond vol vragen over de muziekwereld. De quiz wordt gehouden via het Twitch-kanaal van Victorie en de presentatie is weer in handen van het duo 'Pop in de Kop', oftewel Wop en Stephan.

En, vanwege groot succes, zijn er weer luxe borreltassen samengesteld om de avond nog leuker te maken. Hierin zitten drankjes en hapjes van Victorie en lokale ondernemers. "Omdat we jullie gigantisch missen, komen we de pakketjes met het team persoonlijk bij je thuis bezorgen op de dag zelf". Dat gebeurt binnen een straal van 20 kilometer rond Victorie. Er is een beperkt aantal beschikbaar.

Inschrijven is niet nodig. De digitale inloop is vanaf 20:00 uur en stipt om 20:30 uur begint de Popquiz. Borreltassen zijn te bestellen via podiumvictorie.nl.
Pin It
Bekeken: 2896x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/