Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk willen inwoners eraan herinneren dat de enquête voor de zoektocht naar een burgemeester voor Dijk en Waard nog loopt tot en met zondag 2 januari.

Maandag 13 december startte een enquête waarin inwoners van het toekomstige Dijk en Waard aan konden geven over welke eigenschappen en kwaliteiten de nieuwe burgemeester moet beschikken. De inbreng van de inwoners wordt meegenomen bij het opstellen van een profielschets. Tot de formele benoeming door Koning Willem-Alexander zal Peter Rehwinkel waarnemend burgemeester zijn.

De vragenlijst is te vinden op heerhugowaard.nl/nieuweburgemeester en op gemeentelangedijk.nl/nieuweburgemeester. Het invullen duurt ongeveer drie minuten. Wie liever een papieren versie heeft kan deze halen op de gemeentehuizen.
Pin It
Bekeken: 1801x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/