Dinsdagavond is een automobilist gevlucht na een botsing in Alkmaar. Daarbij is hij op een passagier uit de andere auto ingereden. Aan de hand van het kenteken heeft de politie de identiteit van de doorrijder achterhaald. De Purmerender is door agenten thuis opgewacht en aangehouden.

Rond 17:15 uur kreeg de politie een melding van aanrijding waarbij één van de partijen was weggereden. Volgens de melder reden hij en zijn vrouw met de auto over de Bestevaerstraat, toen een auto zeer dicht achter hen ging rijden en seinde met de koplampen. Daarna haalde de personenauto hen in, ging opeens kort hard op de rem en reed er weer vandoor. De andere partij ging er achteraan om de bestuurder te spreken.

Op de Brederostraat troffen zij elkaar weer en de man en de vrouw stapten uit. De 35-jarige man zou daarop achteruit zijn gereden en tegen de auto van de tegenpartij zijn gebotst. Hij keerde om en reed weg in de richting van de vrouw, die net niet geraakt werd door de auto. De politie wist de bestuurder snel op te sporen en hield hem aan. Hij is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Het slachtoffer kwam er goed vanaf. De Purmerender wordt verdacht van het verlaten van de plaats van het verkeersongeval en poging tot zware mishandeling. Of er ook echt opzet in het spel was, is niet duidelijk. Ook komt hij in aanmerking voor de Educatieve Maatregel Gedrag en Verkeer.

De politie zoekt nog getuigen. Heeft u het verkeersconflict op de Bestevaerstraat of op de Brederostraat gezien of heeft u mogelijk camerabeelden? De politie is blij met tips, getuigen of andere informatie via 0900-8844. (foto: Instagram / milieuagent_alkmaar)
Pin It
Bekeken: 1909x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/