Woonwaard heeft deze week de sleutels overhandigd aan Esdégé-Reigersdaal van 18 appartementen aan het Boterbloemerf in Heerhugowaard. In de twee woongebouwen zijn ook vier zorgunits. Hier kunnen cliënten van zowel Esdégé-Reigersdaal als andere zorginstellingen terecht op het moment dat ze ziek zijn en verpleegd moeten worden. Daarnaast zijn er twee logeerkamers voor cliënten van Esdégé-Reigersdaal, een gemeenschappelijke woonkamer, keukens en kantoorruimten.

Het terrein wordt ingericht als boerderijerf, waar onder andere plaats is voor een schooltuin voor IKC De Helix. Bouwbedrijf Ooijevaar en Nicole van Wijk deden de bewoners zelfs een insectenhotel cadeau. Het nieuwbouwproject aan het Boterbloemerf is één van de projecten die voortgekomen is uit de samenwerking tussen Woonwaard, Esdégé-Reigersdaal en de gemeente Heerhugowaard. Esdégé-Reigersdaal heeft het instellingsterrein Reigersdaal verkocht aan de gemeente Heerhugowaard en het terrein wordt onderdeel van de woonwijk De Draai.

Boterbloemerf is het zevende woonproject voor cliënten van Esdégé-Reigersdaal in De Draai dat door Woonwaard wordt gerealiseerd. Hierna volgt nog woonproject Waterkers.

Op de foto vlnr: Monique Beverloo (cliëntbegeleider Esdégé-Reigersdaal), midden Nicole van Wijk (bestuurder Woonwaard) en rechts Rianne Molenaar (cliëntbegeleider Esdégé-Reigersdaal).
Pin It
Bekeken: 1814x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/