De 40-jarige Lukas Broekmeulen, de eigenaar van brasserie De Bourgondiër in Egmond, blijkt één van de twee overleden slachtoffers te zijn van een zeer ernstig ongeval op de N247 bij Middelie.

Na een frontale botsing kwamen beide auto's in het water terecht. Zijn vrouw en zijn twee kinderen zaten bij hem in de auto en liggen in het ziekenhuis. In de andere auto zaten een 34-jarige Volendamse die ook om het leven kwam en twee andere vrouwen die ook in het ziekenhuis worden behandeld. Hoe de frontale botsing heeft kunnen gebeuren, is nog onbekend.

Op de Facebookpagina van het restaurant staat vermeld "Wij zijn tijdelijk wegens omstandigheden gesloten", met inmiddels tientallen condoleances en steunbetuigingen eronder. Naast het restaurant in Egmond had Lukas ook nog een restaurant in Hoorn.
Pin It
Bekeken: 3897x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/