Maandag zijn de eerste vloerplaten gelegd van de zestien zorgwoningen die voor Esgédé-Reigersdaal worden gebouwd aan de Merelweg in Heerhugowaard. De handeling werd verricht door wethouder Annette Groot en bestuurders Nicole van Wijk van Woonwaard Noordkennemerland en Miriam Traudes van Esdégé-Reigersdaal.

De zorgwoningen passen in de veranderende visie op zorg voor mensen met een beperking. Esdégé-Reigersdaal maakt een transitie van wonen en zorg op één locatie aan de rand van de samenleving, naar meerdere woonzorglocaties midden in de samenleving. Om dit mogelijk te maken heeft de gemeente de locatie Reigersdaal gekocht en faciliteert het de realisatie van zorgwoningen op meerdere locaties.

De Merelweg is het vijfde woonproject van Esdégé-Reigersdaal dat door Woonwaard in De Draai wordt gerealiseerd. Naar verwachting kunnen de cliënten in het eerste kwartaal van 2022 intrekken.
Pin It
Bekeken: 1487x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/