Tony van Diepen heeft zaterdag in Madrid de Olympische limiet op de 800m gelopen. Hij won zijn onderdeel in een tijd van 1:45,17 min. en bleef daarmee 0,03s onder de limiet. De 25-jarige Heerhugowaarder had al een ticket voor de Spelen in Tokio op zak als lid van het nationale 4x400m estafetteteam, maar joeg nog op een ticket voor individuele deelname.

Van Diepen liet voor zijn limietpoging de Europese kampioenschappen voor landenteams in Roemenië schieten. Hera-atlete Jessica Schilder was wel van de partij. Na een aantal wat mindere wedstrijden, ging het nu helemaal voor geen meter. In haar vier pogingen kwam ze niet verder dan 16,49m, twee meter van haar record. Al zeker van haar Olympische ticket, zit ze waarschijnlijk in een zware trainingsperiode, om over een maand weer te pieken.

De Olympische Spelen, die eigenlijk in 2020 gehouden zouden worden, vinden plaats van 23 juli tot en met 8 augustus. (foto: Atletiekunie)
Pin It
Bekeken: 1379x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/