Maandagnacht is ingebroken in Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. De daders hadden de sloten van schuren op het terrein kapot geslagen, om er daarna vandoor te gaan met duizenden euro's aan apparatuur en gereedschap. En dat terwijl er op dit moment genoeg te klussen is.

Nee, de man op de foto is niet één van de boeven. Het is vrijwilliger Guus die de kop niet liet hangen en naar huis was gelopen om een krat vol eigen gereedschap te halen. "Dan kunnen we in ieder geval aan de slag!"

Wie meer denkt te weten wordt verzocht om dit door te geven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De museumorganisatie zet de melding door naar de politie. (foto's: Museum Broekerveiling)
Pin It
Bekeken: 1499x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/