Tennisvereniging Heerhugowaard en de gemeente staan binnenkort tegenover elkaar voor de rechter. Deze moet bepalen of de vereniging in zijn recht staat door een deel van tennispark Oostertocht aan de Van Veenweg onder te verhuren aan Gymvereniging Sport in Uitvoering.

Sinds de zomer van 2018 huurt de gymvereniging een deel van de baancapaciteit van de tennisvereniging. Dat is jarenlang toegestaan door de gemeente, die eigenaar is van het complex maar het verhuurt aan de tennisvereniging. Maar nu zijn er plannen om een deel van het complex gebruiken om ruimte te bieden aan andere sporten. Verschillende doelgroepen zouden worden uitgenodigd om onder regie van Heerhugowaard Sport NV te sporten. Het bestuur van de tennisvereniging zou hieraan willen meewerken, als de gymnastiekvereniging er buiten wordt gelaten. Volgens het bestuur heeft de gemeente geen zeggenschap over de banen.

Volgens de gemeente is er bij de overeenkomst tussen tennisvereniging en gymvereniging sprake van illegale onderverhuur. In de gebruikersovereenkomst die de vereniging heeft gesloten met de gemeente zou staan dat dat niet is toegestaan. Het conflict speelt al een tijd. Afgelopen zomer wilde de gemeente een onafhankelijke deskundige naar de zaak laten kijken, onder de voorwaarde dat beide partijen de uitkomst als bindend zouden accepteren. Maar daar stemde het bestuur van de tennisvereniging niet mee in. Ruim een half jaar later hebben burgemeester en wethouders nu besloten om de kwestie aan de rechter voor te leggen.
Pin It
Bekeken: 2091x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/