Op de Herenweg in Alkmaar is vrijdagmiddag een automobilist gewond geraakt. Hij botste op de verzinkbare spitspaal op de Herenweg naar Sint Pancras. Hij probeerde de wegversperring te slechten. Daarbij is hij met een harde klap tot stilstand gekomen. De schade was aanzienlijk: alle airbags werden geactiveerd en er kwam olie op het wegdek.

De gewonde kon worden behandeld door ambulancepersoneel en hoefde niet meer naar het ziekenhuis. Een attente buurman heeft meteen grind gestrooid, zodat de brandbare stoffen zich niet konden verspreiden.

De behulpzame buurman houdt bij hoe vaak er een dergelijk ongeval plaatsvindt. Hij gaf aan dat dit de 93e keer is dat er een auto over de sluis heen gaat, sinds de plaatsing. De berger heeft de auto meegenomen. De gemeente Alkmaar kwam ter plaatse om de sluis te controleren en het wegdek schoon te maken.

Pin It
Bekeken: 2776x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/