De Nederlandse Vereniging voor Autisme vierde zaterdag, door corona in bescheiden setting, de opening van het NVA-huis Noord-Holland Noord. De afdeling is gehuisvest bij Speel-o-theek de Zusjes in Heerhugowaard. De vereniging is dankbaar voor alle tijd en energie die in de realisatie is gestoken door de vrijwilligers van de speel-o-theek en grondlegger Chantal Pluijmers. "Bedankt voor je mooie ideeën, enthousiasme en toewijding. Je bent een topper!"

Chantal Pluijmers, zelf al jaren werkzaam in het werkveld, was het opgevallen dat er in Noord-Holland Noord nog geen centraal punt bestond voor alle informatie over autisme en over het aanbod van bijvoorbeeld passend onderwijs, begeleiding, job coaching, wonen en contact met andere autisten. Zo kwam zij op het idee van een 'Autitheek', een bibliotheek gericht op het thema autisme. Om deze te realiseren sloeg zij de handen ineen met de NVA en de Waardse speel-o-theek aan de Deimoslaan 4.

Meer informatie over het NVA-huis is de vinden op autisme.nl/regio/, op Facebook en op speelotheekdezusjes.nl.
Pin It
Bekeken: 1662x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/