Aankomende 20 maart gaat de landelijke 'Opschoondag' van start. Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk doen mee aan deze schoonmaakactie en nodigen inwoners uit om te helpen met het schoonmaken van hun eigen omgeving. Daarnaast ondersteunt het Recreatieschap Geestmerambacht de actie, met als doel het buitenseizoen en recreatiegebieden schoon te laten starten.

Deelnemers van de opschoondag-actie krijgen een gratis grijper, die online aan te vragen is. Daarnaast is er een hashtag #ikraapomdat aangemaakt om foto's op sociale media te delen. De deelnemers van de schoonmaakactie worden daarnaast nog extra uitgedaagd. Zo maken deelnemers door een actieselfie met afval kans op het winnen van een taart. Deze selfie zal op de taart zelf komen te staan.
Pin It
Bekeken: 1369x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/