De politie van Alkmaar waarschuwt bewoners van met name De Mare voor mensen zonder vaste verblijfplaats, die om onderdak vragen en niet van plan zijn om te vertrekken wanneer ze niet meer welkom zijn. Deze bekenden van de politie hebben een neus voor goedaardige mensen die ze verbaal aankunnen.

De politie verwijdert regelmatig logees die langer blijven dan gewenst, Twittert wijkagent Bas Wijnen. De woningbouwvereniging vervangt daarna de sloten op de deuren, aangezien de inmiddels ongenode gasten kopieën maken van de huissleutels. En dan verdwijnen er nog wel eens spullen.

De wijkagent speurt gestolen waar op via het straatnetwerk van de politie. Zo vond Wijnen een wasmachine terug. Toevallig had een collega een bekende 'couch surfer' even geleden met een wasmachine in een winkelwagen zien lopen. "Een mooi beginpunt van onze zoektocht."
Pin It
Bekeken: 1980x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/