De politie van Heerhugowaard is op zoek naar getuigen van een poging tot inbraak die donderdagavond plaatsvond bij een huis aan de Cromhoutstraat. De man werd betrapt door de bewoners en ging er vandoor. De opgeroepen politie heeft nog gezocht, maar de inbreker werd niet meer gevonden.

Rond 19:30 uur hoorden de bewoners gestommel boven zich. Ze dachten dat er een lading sneeuw naar beneden was gekomen, maar gingen voor de zekerheid toch even boven kijken en zagen toen iemand op het balkon van de slaapkamer. De betrapte inbreker sprong onverrichter zake over het balkonhek de tuin in en ging er vandoor.

Wie meer weet over deze inbraakpoging wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021029206.
Pin It
Bekeken: 1395x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/