De Alkmaarse tak van Jongeren Op Gezond Gewicht (JOGG) kan ondanks corona terugkijken op een zeer succesvol jaar. In 2020 sloten maar liefst 37 scholen uit het primaire onderwijs zich aan. Dat blijkt uit een eigen evaluatie. Ook is samenwerking gevonden met Speeltuin De Hoef, Speeltuin ’t Span, Univé, vier bewonerscommissies in de Rivierenbuurt, Kennemer Wonen, (K) individu, speciaal onderwijs De Alk en Sport-Z.

Bovendien telde gemeente Alkmaar aan het eind van het jaar 36 kinderopvanglocaties, vijf sportkantines en acht schoolkantines met het predicaat 'Gezond'. Maar niet alleen aan de jeugd werd gedacht, want ook de bedrijfskantines van GGD Hollands Noorden en WNK Personeelsdiensten horen erbij. Het netwerk bestaat nu uit 80 partijen.

Van de basisscholen en opvanglocaties zijn er twee met drie van de vier JOGG-certificaten. De An Nasr school heeft ze voor voeding, welbevinden en fysieke veiligheid en De Fontijn voor voeding, welbevinden en bewegen & sport. Daarnaast zijn er nog drie locaties met twee certificaten en twee met één certificaat.

In de terugblik van JOGG staat ook nog een hele lijst aan activiteiten, zoals het Speel je Wijs Festival, de Rabo AZ Foodtour, Samen Koken / Samen Eten en de realisatie van Tiny Forests bij Het Kompas, De Cocon en De Regenboog.
Pin It
Bekeken: 1501x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/