Gemeente Langedijk wil een doorgaand fietspad aanleggen langs de westkant van Sint Pancras, maar vanuit de omgeving is er weerstand. Drie petities werden opgezet tegen het plan, waaronder eentje in de Alkmaarse wijk Vroonermeer, die bij elkaar ruim 600 handtekeningen opleverden. NHD meldt dat ze vrijdag zijn ze ingediend bij gemeente Langedijk.

De bedoeling is dat er een doorfietsroute komt tussen de De Helling in Sint Pancras en de Simon Carmiggeltstraat nabij Station Alkmaar Noord. Al richten de petities zich op verschillende delen van het traject, alle ondertekenaars vrezen dat de rust en de natuur langs de route zal worden aangetast door alle passerende fietsers en bromfietsers. Ook vinden ze dat er voldoende andere routes zijn.

Petitiehouder Dorien Tamis uit Sint Pancras is tevreden over het aantal handtekeningen. Bovendien zijn er volgens haar ook nog losse brieven door buurtbewoners verstuurd.
Pin It
Bekeken: 1734x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/