Negen auto's waren vrijdagochtend tijdens de lichte ochtendspits betrokken bij twee verschillende ongevallen op de Schagerweg (N245) in Alkmaar. Bij het eerste ongeval kwamen vijf voertuigen met elkaar in botsing op het sorteervak naar de Nollenweg. Dit gebeurde nadat een vrachtwagen tussen de afslag De Mare en de Nollenweg niet op tijd tot stilstand kon komen voor een rij met vier personenauto's. Twee van de vier betrokken personenauto's moesten mee met de berger. De vrachtwagen en twee andere auto's konden verder rijden.

De tweede kettingbotsing gebeurde net voorbij de afslag De Mare, waarbij vier personenauto's betrokken waren. Een ambulance meldde zich bij beide ongevallen, maar na controle hoefde niemand mee. Het verkeer ondervond hinder van de stremming bij de afhandeling.
Pin It
Bekeken: 1794x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/