De Ben-side heeft dinsdagavond, onder politiebegeleiding, opnieuw een rondje door de Alkmaarse binnenstad gemaakt. Op die manier willen ze een signaal afgeven aan de relschoppers die via social media rellen en plunderingen hadden aangekondigd.

Net als maandagavond bleef het rustig in Alkmaar. Hoewel de politie aan het einde van de avond nog geen mededeling kon doen over aanhoudingen circuleerde wel een filmpje van een groepje dat, begeleid door meerdere politievoertuigen, naar het politiebureau geleid lijkt te worden.

Diverse mensen uit de Telegram groep(en) waarin de rellen telkens worden aangekondigd laten weten dat er binnen de groep vooral 'plezier' wordt gehaald uit de verkregen aandacht en het effect op de straat. De uitingen in de groep worden steeds extremer in de hoop daarmee een 'eervolle vermelding' in de media te halen. Inmiddels zijn ook rellen voor woensdagavond aangekondigd.
Pin It
Bekeken: 1482x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/