Gemeenten Heerhugowaard en Langedijk echoën het dringende advies van de rijksoverheid om in alle publieke binnenruimten, behalve van het primair en voortgezet onderwijs, een niet-medisch mondkapje te dragen.

Denk bij publieke binnenruimten aan bijvoorbeeld winkels, musea, gemeentehuizen, stations, vliegvelden, parkeergarages en benzinestations. Ook horeca en theaters vallen daar onder, tenzij men een zitplaats heeft. Het dringende advies geldt bij contactberoepen zowel voor de dienstverlener als de klant.

Het dragen van een mondkapje is dus niet verplicht, behalve zoals voorheen al in het openbaar vervoer. Het precieze advies en definities van publieke binnenruimten worden uiterlijk vrijdag om 18:00 uur in meer detail bekendgemaakt door de rijksoverheid. (foto: Pexels / Anna Shvetz)
Pin It
Bekeken: 2233x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/