Donderdagavond was de Fiscale Inlichtingen en OpsporingsDienst (FOID) met een arrestatieteam een bedrijfspand in Oudorp binnengevallen. Toevallig het pand waar op 11 september nog een poging tot inbraak was gedaan met een shotgun. De doorzoeking heeft volgens de huurder niets opgeleverd. "Het was loos alarm. Ze hebben niks gevonden en niets meegenomen."

"Ik ben me van geen kwaad bewust en heb niets te verbergen", stelt de huurder van het pand tegenover mediapartner NH Nieuws. Hij wil niet met zijn naam in de media om zijn bedrijf niet te schaden. "Ze hadden een anonieme tip gekregen, maar daar bleek dus niks van waar. Loos alarm dus. Maar het onderzoek is nog niet afgerond, dus ze hebben me gevraagd daar niks over te zeggen."

De beschieting van het pand twee weken geleden staat volgens hem compleet los van de tip en de inval. "Dat was een poging tot inbraak. De FIOD heeft hier nu met een compleet team alles doorzocht, en zijn onverrichter zake weer vertrokken. Ja, ik zit nu wel met twee kapotte garagedeuren. Samen met de eigenaar van het pand hebben we er nu maar een staalplaat voor gezet. Die deuren kosten 4.000 euro per stuk. Maar ze hebben beloofd alle schade te vergoeden. Wel zonde van het geld, want ze hadden ook de sleutel kunnen krijgen."

Wat de huurder betreft mag de FIOD een volgende keer gewoon bellen. "Ik heb geen geheimen, wél een dubbele baan om de eindjes aan elkaar te knopen. Dat zou niet nodig zijn als er geld op een 'andere manier' zou binnen stromen."

Ondanks herhaalde pogingen kon NH de FIOD vrijdagmiddag niet te pakken krijgen voor een reactie. Eerder werd bevestigd dat niemand is gearresteerd bij de doorzoeking. (foto: huurder)
Pin It
Bekeken: 4450x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/