Een man uit Noord-Scharwoude is vrijgesproken van het hebben van ongewenste seks met zijn scharrel in 2018. Hij zou hebben doorgezet, terwijl zij door de vele alcohol en shock niet meer kon praten of bewegen. De man verklaarde dat ze juist wel zin had. De rechter achtte niet bewezen dat de aangeefster niet in staat was om hem af te wijzen, als ze dat had gewild.

De 'friends with benefits' hadden op de bewuste avond bij de man thuis hadden afgesproken. Ze aten samen, keken een film en dronken samen drie flessen wijn. De volgende ochtend hadden ze samen ontbeten. Wat er na de film gebeurde, daarover staan de verklaringen echter lijnrecht tegenover elkaar.

De aangeefster stelde dat zij toen niet meer op haar benen kon staan. Ze rookte met hulp van de man een sigaret en dronk nog een whisky-cola die hij had aangeboden. Daarna ging ze naakt in zijn bed liggen en moest drie keer overgeven. Hij had een emmer voor haar gepakt. Op verzoek liet de man haar thuisfront weten dat ze niet naar huis zou fietsen en bleef logeren. In bed drong hij aan, maar naar eigen zeggen kon ze dronken en in shock niet praten of bewegen, om aan te geven dat ze niet wilde.

De man verklaarde dat ze evenveel wijn hadden genuttigd, dat zijn vriendin er helder uitzag en goed aanspreekbaar was. Hij sprak niet van een whisky-cola of overgeven. Eenmaal in bed zou ze opgewonden juist uitnodigend hebben gehandeld. Voor het slapen zou ze zich nog hebben opgefrist in de badkamer.

De rechter achtte anderhalve fles wijn niet voldoende voor verminderd bewustzijn. Deels omdat een toxicologisch rapport ontbreekt, kon de rechter niet bepalen of zij een extra drankje had, niet meer op de benen kon staan en moest overgeven.
Pin It
Bekeken: 1335x
https://147.139.211.126/ https://147.139.207.107/ https://8.215.31.229/ https://8.215.55.180/ https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/