Veel activiteiten voor senioren zijn door corona in de koelkast gezet, waardoor het sociale leven van velen is verschraald. In de Bibliotheek in Bergen kunnen geรฏnteresseerden dinsdagavond 29 september kennismaken met het fenomeen Studiekring. De studiekring is een initiatief van de Bibliotheek en Stichting Welzijn Bergen en biedt 50-plussers de gelegenheid om bij de tijd te blijven en over een eigen gekozen onderwerp in gesprek te gaan met elkaar.

Een studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien personen, die eens in de veertien dagen bij elkaar komt. Elke bijeenkomst duurt twee uur en bevat een rondje actualiteiten, er wordt een gekozen onderwerp besproken en vaak is er discussie op basis van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen worden zelf gekozen en hebben vaak betrekking op de actualiteit of op eigen hobbyโ€™s en interesses. Delen van kennis en ervaring staat centraal.

Tijd en plaats: Dreef 1, van 19.00 tot 20.30 uur.
Pin It
Bekeken: 1655x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/