Woningeigenaren in Langedijk en Heerhugowaard kunnen een subsidie van 70 euro voor energiebesparing aanvragen. De subsidie Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) is bedoeld voor energiebesparende maatregelen. Daaronder valt bijvoorbeeld de aanschaf van led-verlichting, een waterbesparende douchekop of tochtstrips. Maar de subsidie geldt ook voor grotere ingrepen zoals woningisolatie.

Het aanvragen van de subsidie kan via duurzaambouwloket.nl. Er is een aparte tab voor Heerhugowaard en voor Langedijk. Aankopen dienen gedaan te zijn tussen 1 januari 2020 en 31 maart 2021, of tot de subsidiepot leeg is. De subsidie kan voor maximaal 3231 woningen in Heerhugowaard aangevraagd worden. In Langedijk gaat het om 1275 woningen. Voor teruggave moet een aankoopbewijs worden geleverd bij de online aanvraag. Ook moeten de maatregelen 70 euro of meer gekost hebben.

De Regeling Reductie Energiegebruik is een regeling afkomstig van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. (foto: Pixabay / AKuptsova)
Pin It
Bekeken: 1818x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/