Fred Grifhorst, die zegt nieuwe eigenaar te worden van de oude 'Tempel', stelt een beloning in het vooruitzicht van 5.000 euro uit voor de gouden tip die leidt naar de daders van de vernielingen. Na de brand van enige weken geleden was het dit weekend weer raak, meldt Grifhorst op Facebook.

De eigenaar van het merkrecht van Sanisale en Keukensale laat via social media weten dat alles inmiddels is dichtgetimmerd en dat er vanaf nu beveiliging aanwezig zal zijn. "Het blijft natuurlijk achterlijk volk dat ze spullen van een ander slopen. Maar we komen er vast wel achter wie er gisteravond is binnen geweest", aldus Grifhorst.

Verder laat hij mediapartner NH Nieuws weten dat het pand vanaf eind volgende week volledig in zijn bezit zal zijn. "We zullen dan hard aan het werk gaan om het weer helemaal top te maken".

In juni kwam eenmansbedrijf Sanisale Franchise BV, gevestigd in een klein kantoor in een bedrijfsverzamelgebouw, in het nieuws met interesse om een groot hoofdkantoor voor deze franchiseformule te vestigen in de oude Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Dat stelde althans eigenaar Payam Partovi van de voormalige Waerdse Tempel. Hij verzocht daarom de gemeente Heerhugowaard om de recreatieve bestemming van het complex te wijzigen. Een wijziging van het bestemmingsplan zou de waarde van het complex sterk verhogen. Het college van B en W vergaderde in juni over dit verzoek en liet zich nog niet overtuigen.

Na het B&W-besluit nodigde wethouder Valent-Groot de directeur van Sanisale uit voor een kennismakingsgesprek. Ondanks toezeggingen om snel daarna duidelijkheid te verschaffen over de plannen, blijft het sindsdien vanuit Sanisale stil. Wie het telefoonnummer van hun kantoor aan de Buys Ballotstraat nu belt, krijgt te horen dat het nummer niet in gebruik is.

De vraag wat een kleine merkhouder van een franchiseformule in het immense horecapand met recreatieve bestemming zou willen beginnen, blijft daarmee vooralsnog onbeantwoord. De gemeente wil niet zeggen of er na het kennismakingsgesprek met Sanisale meer bereidheid is om het bestemmingsplan te wijzigen naar een commerciële bestemming, en daarmee de vastgoedwaarde van het pand flink te verhogen. "Er is een prettig kennismakingsgesprek met Sanisale gevoerd waarover geen inhoudelijke mededelingen worden gedaan", aldus een woordvoerder van de gemeente.
Pin It
Bekeken: 2936x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/