Meerdere kandidaten hebben gesolliciteerd op de vacante functie van regionaal brandweercommandant (en één van de directeuren) van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Wie het wordt is waarschijnlijk begin augustus of september bekend.

Hij of zij wordt de opvolger van de naar Amsterdam-Amstelland vertrokken Steven van de Looij en de West-Friese ’tussenpaus’ Rein Hulst, die nu waarneemt. Er hebben al gesprekken plaatsgevonden. Het maandsalaris bij een fulltime dienstverband bedraagt bijna 9.100 euro bruto.

De Veiligheidsregio is verder nog op zoek naar een kandidaat voor de functie van tweede directeur, die dan ook bestuurder wordt van de Regionale Ambulancevoorziening Noord-Holland Noord. Die sollicitatieprocedure hiervoor start pas begin volgend jaar, als de nieuwe eerste directeur is ingewerkt.

De tweede directeur is nu nog Martin Smeekes, maar hij gaat medio 2021 met pensioen.  Sollicitanten hebben een streepje voor als ze uit de zogenaamde ’witte kolom’ (zorg en veiligheid) komen.
Pin It
Bekeken: 3182x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/