Burendag gaat dit jaar door, en wel op zaterdag 26 september. Douwe Egberts en het Oranje Fonds houden Burendag weer met de gedachte dat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Sinds 1 juli kunnen organisatoren van buurtactiviteiten subsidie aanvragen en er zijn vanuit Heerhugowaard al wat aanmeldingen , maar dat mogen er nog wel wat meer worden. Heerhugowaarders kunnen voor eventuele hulp hierbij terecht bij medewerkers van MET Welzijn.

Uiteraard is Burendag deze keer een beetje anders. Zo wordt door volwassenen 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden en vinden groepsactiviteiten buiten plaats en zal er bijvoorbeeld bij buffettafels beter op hygiëne gelet moeten worden. Op burendag.nl staan meer informatie en voorbeelden van leuke buurtactiviteiten in voorgaande jaren.

De medewerkers van MET Welzijn zijn opgesplitst in vier teams. Team 1 is er voor steun bij activiteiten in de Schilderswijk, De Draai, De Noord, Heemradenwijk, het bedrijventerrein en recreatieterrein (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Team 2 staat klaar voor de Schrijverswijk, Bomenwijk, Planetenwijk, Broekhorn, Molenwijk en het Stadshart (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Team 3 komt in actie voor de Edelstenenwijk, Rivierenwijk, ’t Kruis, Oostertocht (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Team 4 tenslotte voor Butterhuizen, Zuidwijk, Stad van de Zon, Huygenhoek en het Land van Luna (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). (kaart: burendag.nl)
Pin It
Bekeken: 1577x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/