Er is een belangrijke fase aangebroken in het herstelproces van het AZ-stadion. Inmiddels zijn alle demontagewerkzaamheden zo goed als afgerond en kan er worden begonnen met de heropbouw. "We zijn nu bezig met de voorbereidingen om volgende week te beginnen met heien", vertelt manager technisch beheer en onderhoud Ron Homan aan mediapartner NH Nieuws. "De heimachine wordt in stelling gebracht en we zijn bezig om alle leidingen daaromheen weg te halen, zodat die machine ook zijn werk kan doen."

Naast het stadion ligt momenteel een lange strook zand, die gebruikt gaat worden bij de montage van het dak. "Daarop wordt de lange boog in elkaar gezet die nodig is voor het dak. De boog is net zo lang als de gehele lengte van het stadion en die komt straks in één keer op het stadion te liggen."

Het project is er één van grote omvang en vraagt dan ook veel van Homan."Het is erg hectisch. Er gaan heel wat uren in zitten. Af en toe moet ik me thuis weer even voorstellen. Maar we zien ook dagelijks de tekeningen van het nieuwe stadion en dat geeft veel motivatie. Het wordt echt heel mooi."
Pin It
Bekeken: 2615x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/