Wielrenner Niki Terpstra uit Bergen heeft dinsdagavond op Twitter laten weten dat hij goed herstelt van zijn trainingsongeluk van vorige week. Bovendien bedankt hij iedereen die hem na het ongeval heeft geholpen of gesteund.

"Dankzij de adequate hulpverleningen ter plaatse en de goede zorg in het VU ziekenhuis zijn de eerste stappen in het herstel goed verlopen. Daardoor kon ik zondag al terug naar huis om verder te herstellen in mijn thuisomgeving. De steunbetuigingen die ik heb gekregen zijn overweldigend. Bedankt allemaal voor de support! Dit zal een grote motivatie zijn tijdens mijn revalidatie", twittert de 36-jarige klassiekerspecialist.

Terpstra kwam exact een week geleden ten val tijdens een trainingsrit op de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad. Bij het ontwijken van een aantal ganzen knalde hij tegen een basaltblok. Daarbij liep hij een klaplong, hersenschudding, een scheurtje in zijn onderrug, gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen op.
Pin It
Bekeken: 2661x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/