Het Alkmaarse zwembad Hoornse Vaart werkt in een aantal fases toe naar ruimere openingstijden. Inmiddels zijn goede ervaringen opgedaan met recreatief zwemmen op zondag. Eerder werd dit alleen aangeboden aan kinderen tot en met 12 jaar met een A-diploma, maar onder de noemer 'familiezwemmen' wordt de regeling voor het buitenbad de komende hete dagen verruimd. Van woensdag 24 tot en met vrijdag 26 juni en op zondag 28 juni mag één ouder mee naar binnen.

Van woensdag tot en met vrijdag is het buitenbad open tussen 12:00 en 17:00 uur en op zondag van 09:00 tot 14:00 uur. Kinderen zonder zwemdiploma dienen begeleid te worden door een volwassene, maximaal eentje per gezin dus.

Tickets zijn te koop via hoornsevaart.nl en met bankpas bij de receptie. Op de website staat onder andere ook het coronaprotocol.
Pin It
Bekeken: 3126x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/